lauantai 8. maaliskuuta 2014

122. Horse Fair 2014

Heipparallaa taas! Nopeena likkana väänsin teille tän postauksen tän päivän Horse Fair messuilta, eli luvassa ostosten esittelyä ja sitä ennen videopostausta jälleen kerran ja nyt ihan paikan päältä, enjoy! :)


Linkki videoon
(edit. 29.8.2015 // video & linkki päivitetty uuden kanavan videolle!)


SATULAHUOPA - Horce - 15€ (alennettu hinta!)
Tällänen kiva satulahuopa löytyi yhdestä myyntipisteestä korista jossa oli toisenlainen, saman tyylinen huopa. Tarjous olisi ollut kolme huopaa 30€, mutta otin sitten vain yhden kun en kahdella samanlaisella huovalla mitään sen suurempia hyötynyt eikä se toinen huopa oikein omaan silmään ollut niinkään mukava.


PUNAISET PINTELIT - Best on Horse - 15€
Jälleen kerran aletuote (?) ja punaiset pintelit nyt muutenkin ovat pakolliset ja päätin sitten kumminkin ostaa nää tuolta muiden punasten kamojen joukkoon. Paketista pois otettua tajusin että noihan on tosi kivan näköset ja tuntuset, varmasti tulee käyttöön. :)


RIIMUNARU - Hansbosport - 4€
Toinen riimunaru nyt tarttui mukaan sieltä yhdestä myyntipisteestä, sillä tällänen "pehmeempi" (en tiiä onko toi nyt oikee sana kuvaamaa tätä...) on ihan kiva lisä sen toisen riimunarun kanssa.


VAALEANPUNAINEN FLEECELOIMI - Best on Horse - 19€
Yllätys, yllätys, tääkin taisi olla ihan aletuote jälleen kerran! Väri oli jotenkin niiiin tyttömäinen ja muutenkin justiinsa sellanen ihana mistä tykkään ihan älyttömästi ja niin siinä sitten kävikin että mukaan tarttui jälleen kerran yksi loimi aktiiviseen käyttöön...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti