tiistai 22. heinäkuuta 2014

160. Kansalliset koulukisat

Sunnuntai-iltana suunnattiin Marian kanssa Lappeenrannan raviradalle katsomaan hetkeksi aikaa kouluratsastuksen kansallisia kilpailuja jotka EKR järjesti. Meidän piti oikeasti lähteä jo aamusta paikan päälle, mutta yllätys yllätys Maria nukkui taas päivään asti ja lähdettiin vasta illan suussa katsomaan viimeisiä luokkia. Mä en pahemmin koskaan oo ollut katsomassa kunnolla kouluratsastusta lukuunottamatta kun olin pienempi, mutta kerta se nyt oli ensimmäinenkin. Mun makuun ehkä turhan hidastempoista ottaen huomioon suoritusten välit, mutta itse suorituksen aikana katsominen oli kyllä ihan kivaa. Istuttiin heti alkuunsa jo hieman huonoille paikoille kieltämättä. Kentän laidalla oli tasan kaksi katsomoa ja kummastakaan ei tainnut koko kenttää nähdä, lukuunottamatta ihan yläriviä joka oli täysi molemmilla puolilla. Aidan vieressä kun oli suuri auto niin ei nähty Marian kanssa kuin tuomaripääty ja hieman toisestakin päädystä, mutta kentästä noin 1/3 osa peittyi auton taakse. Harmi se kyllä oli, mutta nähtiinpä ainakin jotakin!


Kuvaamisen osalta paikka oli kutakuinkin ihan menevä. Valo tuli hyvin oikeasta suunnasta ja sellainen ilta-auringon valo on ainakin mun mielestä helpoin kuvata. Miinusta näissäkin kuvissa on tuo tausta joka oli täynnä kaikkea turhaa ja ylimääräistä tavaraa joka pistää aika ikävästi omaan silmääni. Kuvistakin kyllä saattaa huomata sen, etten yhtään osaa samaistua kouluratsastajiin ja valita mitään parhaita mahdollisia kuvia. Nämäkin oon valinnut pääasiassa niin että mielyttävät edes vähän omaa silmääni - en sitten tiedä miten on oikeiden kouluratsastajien laita!

Kuvat on otettu pääasiassa kameran määrittämillä asetuksilla, f/6.3, 1/400 ja ISO100-200


Suosikkikuvanne?
Videopostaus- ehdotuksia saa laitella kommentteihin!

2 kommenttia:

  1. Moi! Tein blogiini blogiarvostelun suosikkiblogeistani, josta löytyy myös sinun blogsi arvostelu! Jos haluat, voit käydä katsomassa sen osoitteesta http://keskikesantarinaa.blogspot.fi/ ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, ihana kuulla että joku tykkää <3 Kiitos käyn katsomassa!!

      Poista